| Manufacturer: | Emma Noel |
| Model: |
Are o concentratie puternica de acizi grasi esentiali poli-nesaturati, linoleici, oleici. Aceasta ii confera puterea de regenerare a tesuturilor pielii si a activarii celulare.
Regeneraza celulele, stimuleaza sinteza de colagen, reda flexibilitatea si elasticitatea epidermei, atenueaza cicatricile şi petele.
Acest ulei este folosit în dermatologie (cicatrici, arsuri) şi in cosmetica (impotriva imbatranirii, hidratare de protecţie, de reducere a vergeturilor ...).
Acest trandafir este un arbust muscat evident din familia Rosaceae, cu o înălţime medie de 3,5 metri dar care poate ajunge până la 10 metri lungime. Este un trandafir sălbatic, creşte în mod natural de pe continentul american şi cu prepoderenta în Chile.
Actioneaza puternic la regenerarea celulelor, previne ridurile si contribuie la mentinerea elasticitatii pielii datorita compozitiei exceptional de bogata in acizi grasi si in vitamine. Participa la revitalizarea tenului uscat, matur, devitalizat si atenueaza vizibil vergeturile.
Numeroase femei il utilizeaza pentru a elimina si a preveni riduri, cicatrici, pete maronii si vergeturi. Este o planta de origine orientala care are nevoie de o clima ploioasa si rece. Prezinta spini si are flori albe sau roz. Uleiul se obtine din semintele ei.
Utilizat zilnic, uleiul vegetal de trandafir tamaios bio are o actiune antirid si actioneaza asupra pungilor de la ochi si a cearcanelor.
Principiul activ al uleiului are particularitatea de a actiona in profunzimea epidermei.
Cosmétique écologique et biologique –Certifié par Ecocert SAS F-32600
Engagement : Charte Cosmébio
Référence : 1090
Produse vizitate recent | Categorii recente |
Sub-Total: Lei :45,555.21